Duyurular

T.C YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ AR-GE VE ANALİZ MERKEZ LABORATUVARLARI – YÜ-AGAM EĞİTİM PROGRAMI

T.C YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ

AR-GE VE ANALİZ MERKEZ LABORATUVARLARI

(YÜ-AGAM)

EĞİTİM PROGRAMI

egitmenlerimiz2

Yeditepe Üniversitesi Merkez Laboratuarlarında düzenlenecek olan eğitimlerimizde alanında başarılı kadromuz ve Yeditepe Üniversitesi’nin ilgili bölümlerinden öğretim üyelerimizin de katılımı ile gerçekleşecek eğitimlerimizin 2014 ilk dönem programı aşağıdaki tablomuzda belirtilmiştir.

Eğitimlerimizin amacı gıda sektörüne ait mevzuat ve yasal parametreler esas alınarak ilgili analizlerin ve kullanılan cihazların uygulanabilirliği hakkında siz değerli katılımcılarımıza bilgi vermektir.

Eğitimlerimizin süresi uygulanabilirliğine göre değişkenlik göstermektedir. Daha sağlıklı ve etkili olması adına eğitimi verecek eğitmenlerimiz tarafından belirlenmiştir.

Eğitimlerimiz kontenjan sayısı ile sınırlıdır.

Tarih belirtilmeyen eğitimler gelen talepler değerlendirilerek yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığı takdirde eğitmenlerin programları da dikkate alınarak organize edilebilmektedir.

Eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi ve eğitim talepleriniz için 0 216 428 31 66-158 ve

yu-agam@yeditepe.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Eğitimlerimizde buluşmak ve siz değerli katılımcılarımızın sorularına ışık tutmak dileğiyle…

Tüm çalışmalarınızda başarılar dileriz.

eğitimlerimiz

Yeditepe Üniversitesi Ar-Ge ve Analiz Merkez Laboratuvarları olarak sizlere yardımcı olmaya hazırız.

Adres: Acıbadem Mah. Bağ Sok. No: 8 İstek Vakfı Binası Kadıköy İSTANBUL/TÜRKİYE

Santral