Bizler; gıda, gıda katkı maddeleri, yem ve yem katkı numunelerinde yapısal değişiklikleri belirleyip, organoleptik açıdan uygunluk tespiti yapıyoruz.

Ürünlerin renk, koku, tat ve görünüm özelliklerini belirleyen tekstür analizlerinden, yabancı sap, dal parçacıkları, kirlilik gibi unsurları belirlemeye yönelik yabancı madde sınıf özelliklerine kadar kontrol sağlıyoruz.

Laboratuvarımız, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı mevzuatlarına uygun olarak TS EN ISO/IEC 17025 standardını temel alarak müşteri talepleri doğrultusunda hizmet kapsamını sürekli arttırmaktadır.

Fiziksel analizlerimizin güvenilirliği için ulusal ve uluslararası standartlara uygun metotlar kullanılmaktadır. %100 başarı odaklı performans yeterlilik testlerine katılım göstererek analiz kalitesini en üst düzeyde tutmaktayız. Laboratuvarımız, yönetmeliklere uygun altyapıyla donatılmış olup, gelişen teknolojiye ayak uyduran ve hassas cihazlarımızla kısa sürede güvenilir sonuçlar elde eden profesyonel bir ekibe sahiptir.

Gıda sektöründe, üretim aşamasından nihai ürüne kadar fiziksel analizler, yabancı maddelerin tespiti, ürün sınıflandırması, saklama koşulları ve niteliklerin belirlenmesinde kritik bir rol oynar. Yeditepe Üniversitesi AR-GE ve Analiz Merkez Laboratuvarı olarak, güçlü analiz kapasitemizle gıda sektörüne katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.