Değerli Müşterilerimiz,

Yeditepe Üniversitesi Ar-Ge ve Analiz Merkezi (YÜ—AGAM) olarak, sektördeki son gelişmeler ve hizmetlerimiz konusunda sizleri bilgilendirmeyi borç biliriz:

Plastik Yönetmeliğinde yapılan 15. değişiklik (Yönetmelik (AB) 2020/1245) 3 Eylül 2020 tarihinde Avrupa Birliği Resmi Gazetesinde yayınlanmış, bununla beraber gıda ile temas eden plastik madde ve malzemeler ile ilgili (AB) 10/2011 Yönetmeliğinde değişiklikler olmuştur. Bu değişiklikler, piyasaya sürdüğünüz ürünlerinizin analizlerinde ek kontrol noktaları gündeme getirmektedir. Sektörün talep ve ihtiyaçlarına hızlıca çözümler üretmeyi kendine misyon edinmiş Yeditepe Üniversitesi Ar-Ge ve Analiz Merkezi (YÜ—AGAM) olarak, metal analizlerin spesifik migrasyonları için TÜRKAK denetimini başarıyla geçerek kapsamımızı genişlettik. Siz değerli müşterilerimize aşağıdaki metal spesifik migrasyon analizlerinde hizmet vermekten memnuniyet duyacağız.

Sb, Pb, Hg, As, Cd, Cr, Eu, Gd, La, Tb, Al, Cu, Ba, Zn, Fe, Co, Li, Mn, Ni

Gıda, tağşiş, besin öğeleri, pestisit, mineral, vitamin, GDO, alerjen analizleri

2012 yılında kurulmuş olan Yeditepe Üniversitesi AR-GE ve Analiz Merkezi (YÜ-AGAM), 100’e yakın uzman personelin çalıştığı, 5.000 m2 alana sahip laboratuvarlar kompleksidir. Sektörün ihtiyaç ve taleplerine, hızlı ve güvenilir çözümler getirmek prensibi ile her geçen yıl büyüyen ve 500’e yakın yakın parametrede akredite olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Saygılarımızla,